MINDFUL YOGA FLOW

Mindful Yoga Flow med Maria Berg-Øvsthun.
Yoga er en praksis som forener kroppen, tankene og pusten.
Å praktisere yoga handler ikke kun om økt fleksibilitet og styrket kjernemusklatur, men også om indre ro og frihet. Det handler om å gi seg selv tid til å være tilstede i øyeblikket, med både pusten, sansene og kroppen. Det er en investering i deg selv.

I yogatimene ønsker Maria å skape en lun atmosfære, et rom hvor du kan være nysgjerrig på deg selv, og oppdage hva du kan få til! Hver enkelt vil finne fremgang i sitt eget tempo, da det kun er 12 matter og Maria gir personlig veiledning underveis.

Gjennom 90 minutter med Mindful Yoga Flow vil du først få utfordret både kropp og balanse i vekslende grad av intensitet, mens vi mot slutten av tiden fokuserer på ro og avspenning. Vi kombinerer tradisjonelle yogastillinger, samt serier av flytende bevegelser, også kalt Vinyasa Flow. Du vil også lære grunnleggende yogasekvenser som gir inspirasjon for å skape din egen yogapraksis, og få med deg innsikt i yogaens filosofi underveis.

Du er velkommen enten du er nybegynner eller har praktisert yoga før. Du vil ha uansett ha utbytte av Mindful Yoga Flow.

Yoga er en fantastisk gave du kan gi deg selv, både på og utenfor yogamatten.

Mindful Yoga Flow hos Gaia Yoga Tønsberg
Mindful Yoga Flow hos Gaia Yoga Tønsberg
Mindful Yoga Flow hos Gaia Yoga Tønsberg
Mindful Yoga Flow hos Gaia Yoga Tønsberg

Tider & priser

Kurs- Mindful Yoga Flow

Det er så langt ikke satt opp kurs i høst for voksne. Følg med på facebook for eventuelle oppdateringer.

Priser

Drop-in timer: Kr. 200.
Drop in for medlemmer av Gaia Yoga: Kr. 175.


Meld deg på via vårt kontaktskjema

Ønsker du å trene styrke, smidighet og balanse med en dyktig instruktør i en god atmosfære, da er det bare til å hive seg med på Marias timer.
-Bente Ottestad


Nydelig egentid og trening i en ellers hektisk hverdag! Godt å kjenne at kroppen blir myk og kjernemuskulaturen blir sterkere. Masse kred til flinke Maria (instruktør) som tar seg tid til å veilede alle underveis - anbefales på det sterkeste!
-Anette Leithe


Utrolig behagelig avslappet stemning med Maria som instruktør. Flott oppbygning av timen med gode instruksjoner og mulighet for personlig veiledning. Kom som du er, ikke noe press, passer for alle, anbefales på det varmeste.
-Janne Robertsen


Jeg trives så godt hos Gaia Yoga med Maria som yogalærer! Marias timer er herlig for kropp, sinn og sjel. Anbefales på det sterkeste!
-Monica Kelson