KURS & WORKSHOPS

Mindfulness med ditt barn – workshop om ro og nærvær

En workshop med nærvær og ro i fokus mellom deg og ditt barn!
Vi leker og koser oss med mindfulnessøvelser til inspirasjon å ta med og eventuelt utvikle videre der hjemme ♥
Kreves ingen forkunnskaper. Passer for barn fra 6 år.
Underviser gjør barneyogalærer Johanna Wallgren som har 5 års erfaring med undervisnig i yoga og mindfulness for barn og unge samt familieyoga.

Tidspunkt:
Pris:300kr (1 voksen & 1 barn)
Begrenset plass, maks 10 familier.
Ved påmelding oppgi navn og alder på barnet, samt en faktueringsadresse (bostedsadresse) og en emailadresse. Bindende påmelding, innbetalt kursavgift refunderes ikke.

Hjertelig velkomne inn i den magiske verden av oppmerksomt nærvær!

Påmelding via kontaktskjema

Massasje sammen med ditt barn – workshop om kroppsbevissthet, tillit og ro.

Kurs og workshops hos Gaia Yoga Tønsberg

Via massasjeeventyr lærer dere enkle teknikker for å skape en koselig stund der hjemme med massasje for å styrke kroppsbevissthet, tillit, nærvær og øke følelsen av glede og ro. Vi bruker eteriske oljer fra Doterra som dere lager deres egen massasjeolje med til å ta med hjem.
Bli med på en hyggelig workshop dere vil kjenne i kropp og hjerte en god stund etterpå.

Pris 300kr. (1 voksen & 1 barn)
Maks 10 familier.

Skriv navn og alder samt faktureringsadresse (bosted) i påmeldingen.
Bindende påmelding, innbetalt kursavgift refunderes ikke.

Påmelding via kontaktskjema

Kurs for lærerere og pedagoger
SKRIV FOR INTERESSE

Kurs og workshops hos Gaia Yoga Tønsberg

Kurset retter seg mot deg som jobber i barnehage, barneskole, omsorgsbolig eller andre arenaer hvor du er nysgjerrig på hva yoga kan bidra med i hverdagen til barn.
Du trenger ingen forkunnskaper om yoga, kun nysgjerrigheten til å lære.

Yoga & Mindfulness for barn

Yoga i barnehagen og barneskolen handler om bevegelsesglede, nærvær og ro. Om å lære å kjenne kroppen -hvor starter og stopper jeg? Vi bruker fantasien for å utvikle fokus og konsentrasjon samt nysgjerrighet på verden rundt oss og på oss selv. Men viktigst av alt så handler yoga om å skape et pusterom i en ellers travel hverdag for våre barn. I min undervisning har jeg fokus på vekslingen mellom aktivitet og hvile, det å så et frø hos barnet om hvordan selv klare å finne et rolig sted i seg selv med hjelp av yogaleken.

Kurset retter seg mot deg som jobber i barnehage, barneskole, omsorgsbolig eller andre arenaer hvor du er nysgjerrig på hva yoga kan bidra med i hverdagen til barn. Kurset som går over 1 dag gir deg en enkel innføring i hvordan bruke yoga og mindfulness hos dere fra dag 1. Du får med en verktøyskasse/kurskompendium med konkrete fysiske øvelser og yogaprogrammer, pusteøvelser og meditasjoner/fantasireiser tilpasset barns fysiske og mentale kapasitet.

Praktisk info
Pris: 1800 kr. Pr. person.
Dato:
Tidspunkt: 9:30-16:30.
Adresse: Gaia Yoga, Bjørnsons vei 4, Tønsberg. Bak Meny på Heimdal.

Underviser: Johanna Wallgren, Barneyogalærer for alderen 2-16 år med 120 timer spesialisering i barneyoga fra Lille Yogahus i København, godkjent av kvalitetsstempelet Yoga Alliance Intl. USA.
Johanna har 4 års erfaring fra undervisning av yoga for barn, unge samt familieyoga. Johanna har også mange års erfaring med arbeid med barn med spesielle behov i omsorgsboliger og er utdannet sykepleier. Andre utdannelser; Yin Yoga, Naturterapeut, Thaimassør og Kostholdsveileder.

Vi har yogamatter til låns. Kaffe & te på kanne samt frukt.
Lunsj medbringes eller kjøpes i nærområdet.

Betingelser:
Påmeldingen er bindende.
Ved avmelding inntil 14 dager før kursstart faktureres 25% av kursprisen . Ved avmelding senere enn 14 dager før kursstart faktureres hele beløpet.

Gaia Yoga forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Det vil bli gitt beskjed om avlysning minimum 4 dager før kursstart.
Innbetalt kursbeløp vil bli refundert i sin helhet til angitt kontonummer fra deltager.

Påmelding via kontaktskjema