KURS & WORKSHOPS

Mindfulness med ditt barn – workshop om ro og nærvær 12. oktober

En workshop med nærvær og ro i fokus mellom deg og ditt barn!
Vi leker og koser oss med mindfulnessøvelser til inspirasjon å ta med og eventuelt utvikle videre der hjemme ♥
Kreves ingen forkunnskaper. Passer for barn fra 6 år.
Underviser gjør barneyogalærer Johanna Wallgren som har 4 års erfaring med undervisnig i yoga og mindfulness for barn og unge samt familieyoga.

Tidspunkt: 12. oktober kl. 13:15-14:15
Pris: 250kr (1 voksen & 1 barn)
Begrenset plass, maks 10 familier.
Ved påmelding oppgi navn og alder på barnet, samt en faktueringsadresse (bostedsadresse) og en emailadresse. Bindende påmelding, innbetalt kursavgift refunderes ikke.

Hjertelig velkomne inn i den magiske verden av oppmerksomt nærvær!

Påmelding via kontaktskjema

Massasjekurs sammen med ditt barn – workshop om kroppsbevissthet, tillit og ro 26. oktober

Kurs og workshops hos Gaia Yoga Tønsberg

Vi lærer enkle teknikker for å skape en koselig stund der hjemme med massasje for å styrke kroppsbevissthet, tillit, nærvær og øke følelsen av glede og ro. Vi bruker eteriske oljer fra Doterra som dere lager deres egen massasjeolje med til å ta med hjem.
Bli med på en hyggelig workshop dere vil kjenne i kropp og hjerte en god stund etterpå.

26/10 kl. 13:15-14:15
Pris 250 kr. (1 voksen & 1 barn)
Maks 10 familier.

Skriv navn og alder samt faktureringsadresse (bosted) i påmeldingen.
Bindende påmelding, innbetalt kursavgift refunderes ikke.

Påmelding via kontaktskjema

Kurs for lærerere og pedagoger DATO KOMMER

Kurs og workshops hos Gaia Yoga Tønsberg

Kurset retter seg mot deg som jobber i barnehage, barneskole, omsorgsbolig eller andre arenaer hvor du er nysgjerrig på hva yoga kan bidra med i hverdagen til barn.
Du trenger ingen forkunnskaper om yoga, kun nysgjerrigheten til å lære.

Yoga & Mindfulness for barn

Yoga i barnehagen og barneskolen handler om bevegelsesglede, nærvær og ro. Om å lære å kjenne kroppen -hvor starter og stopper jeg? Vi bruker fantasien for å utvikle fokus og konsentrasjon samt nysgjerrighet på verden rundt oss og på oss selv. Men viktigst av alt så handler yoga om å skape et pusterom i en ellers travel hverdag for våre barn. I min undervisning har jeg fokus på vekslingen mellom aktivitet og hvile, det å så et frø hos barnet om hvordan selv klare å finne et rolig sted i seg selv med hjelp av yogaleken.

Kurset retter seg mot deg som jobber i barnehage, barneskole, omsorgsbolig eller andre arenaer hvor du er nysgjerrig på hva yoga kan bidra med i hverdagen til barn. Kurset som går over 1 dag gir deg en enkel innføring i hvordan bruke yoga og mindfulness hos dere fra dag 1. Du får med en verktøyskasse/kurskompendium med konkrete fysiske øvelser og yogaprogrammer, pusteøvelser og meditasjoner/fantasireiser tilpasset barns fysiske og mentale kapasitet.

Praktisk info
Pris: 1600 kr. Pr. person.
Dato:
Tidspunkt: 9:30-16:30.
Adresse: Gaia Yoga, Bjørnsons vei 4, Tønsberg. Bak Meny på Heimdal.

Underviser: Johanna Wallgren, Barneyogalærer for alderen 2-16 år med 120 timer spesialisering i barneyoga fra Lille Yogahus i København, godkjent av kvalitetsstempelet Yoga Alliance Intl. USA.
Johanna har 4 års erfaring fra undervisning av yoga for barn, unge samt familieyoga. Johanna har også mange års erfaring med arbeid med barn med spesielle behov i omsorgsboliger og er utdannet sykepleier. Andre utdannelser; Yin Yoga, Naturterapeut, Thaimassør og Kostholdsveileder.

Vi har yogamatter til låns. Kaffe & te på kanne samt frukt.
Lunsj medbringes eller kjøpes i nærområdet.

Betingelser:
Påmeldingen er bindende.
Ved avmelding inntil 14 dager før kursstart faktureres 25% av kursprisen (kr 400,-). Ved avmelding senere enn 14 dager før kursstart faktureres hele beløpet.

Gaia Yoga forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Det vil bli gitt beskjed om avlysning minimum 4 dager før kursstart.
Innbetalt kursbeløp vil bli refundert i sin helhet til angitt kontonummer fra deltager.

Påmelding via kontaktskjema