OM OSS

Gaia Yoga er et yogastudio med fokus på barnefamilien: barn og voksne, sammen og hver for seg. Det er viktig for oss at møte deg der hvor du er, nybegynner eller øvet. Vi jobber for et konkurransefritt fellesskap hvor alle kan oppleve tilhørighet, bli utfordret fysisk og mentalt og finne ro innenfor trygge rammer. Vi ønsker også å være et sted hvor det skjer spennende ting i form av workshops og foredrag tilpasset barnefamilien. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har idéer, tanker eller forslag.

Johanna Wallgren

Johanna driver Gaia Yoga og underviser i yoga for barn og unge, samt familieyoga. Johanna er utdannet barneyogalærer for alderen 2-16 år med 120 timer spesialisering i barneyoga fra Lille Yogahus i København og er kurset i bruken av Acroyoga i FamilieYoga hos Family Acroyoga i København. Hun har undervist i yoga for barn & unge samt familieyoga siden 2014.
Johanna sin intensjon med å jobbe med yoga for barn og unge er å så et frø for sunne vaner i forhold til bevegelse, emosjonell selvregulering, kjærlig omsorg for seg selv og andre samt bibeholde barnets fantastiske evne til å være oppmerksomt tilstede i øyeblikket (mindfulness). Hun tilbyr timer hos Gaia Yoga, i barnehager og skole, samt privat. I tillegg er Johanna utdannet sykepleier, naturterapeut, kostholdsveileder, thai massør og har erfaring fra adferdsterapi fra arbeid i omsorgsboliger for barn og unge med autisme. Johanna har også tatt 200h Yogalærer utdannelse i Yin & Yang Yoga hos Ying Yang yoga Akademiet i Sandvika, og underviser også voksne i en helhetlig rolig yogaform.

Johanna hos Gaia Yoga Tønsberg

Johanna Wallgren

Johanna hos Gaia Yoga Tønsberg

Johanna driver Gaia Yoga og underviser i yoga for barn og unge, samt familieyoga.
Hun er utdannet yogalærer for barn og unge 2 til 16 år via Kids Yoga Foundation i København. Johanna sin intensjon med å jobbe med yoga for barn og unge er å formidle verdifulle teknikker som gir evne til selvregulering, selvfølelse og oppmerksomt nærvær (mindfulness) som fører til glede og balanse i kropp og sinn.
Johanna har 3 års erfaring med yogaundervisning av barn og og unge. Hun tilbyr timer hos Gaia Yoga, i barnehager og skole, samt privat. I tillegg er Johanna utdannet naturterapeut, kostholdsveileder, thai massør og har erfaring fra adferdsterapi fra arbeid i omsorgsboliger for barn og unge med autisme. For tiden er Johanna fulltids sykepleierstudent ved siden av jobben som yogainstruktør.